Chokladgallerians blogg

Chokladgallerians blogg

Välkommen till Chokladgallerians blogg!

På chokladgallerians blogg hittar du det senaste från webshopen, information om choklad och praliner. Välkommen hit!

Smaksatt choklad

NyheterPosted by chokladgallerian.se Sat, February 27, 2016 18:20:29

Smaksatt choklad är bra till så mycket. Ibland är det lättare och enklare att jobba med choklad som redan har den egenskapen som man är ute efter. Callebauts smaksatta choklad har inte bara en härlig smaksättning utan även en härlig färg. Pelletsformen gör också att det går bra att använda den inte bara till att göra praliner med utan även till en god dekoration till exempelvis tårtor. Nu när Påsken står runt hörnet vill man gärna ha färgglada sötsaker för att inte tala om hur den smaksatta apelsinchokladen gör sig till Halloween!

Att få en bra kaffesmak på är oftast svårt och det sätt jag föredrar är att använda frystorkat kaffe som får smaksätta grädden innan jag gör tryffeln. Med cappuccinotryffeln är det redan ordnat och ger en fantastiskt god kaffesmak. Vi förutom cappoccinochokladen, apelsinchokladen finns nu även jordgubbschoklad.

  • Comments(0)//blogg.chokladgallerian.se/#post63